Funkcije u KOREL klima uređajima

 

Slijedi me (I Feel)

U daljinskom upravljaču je ugrađen osjetnik temperature koji reagira na toplinska opterećenja u prostoriji, uređaj sam regulira temperaturu u prostoriji kako bi korisniku bilo ugodnije.

Detekcija curenja freona

Unutarnja jedinica alarmira ukoliko dođe do curenja plina na vanjskoj jedinici.

8C grijanje

U modu grijanja klima uređaj se može podesiti na temperaturu 8°C što omogućuje održavanje te temperature u prostoru i sprečava smrzavanje unutar prostora. Posebno pogodno za kuće u kojima se ne boravi u zimskim danima.

Turbo mode

Kada radi u turbo načinu rada klima uređaj će postići zadanu temperaturu u najkraćem mogućem vremenu.

Hitna funkcija

Dogodi li se greška ili problem na osjetniku temperature, standardni klima uređaj će prikazati kod greške i odmah se zaustaviti, dok će Korel klima uređaj prikazati pogrešku i nastaviti rad, u slučaju da je klima uređaj hitno potreban.

Kompenzacija temperature

Temperatura pri stropu je obično viša nego pri podu. Npr. kada je temperatura na podu 23°C, pri stropu je 25°C. Usvajanjem funkcije kompenzacije temperature ta razlika se eliminira.

Niska temperatura hlađenja

Posebno dizajniran PCB otporan je na niske temperature, a brzina ventilatora vanjske jedinice može se mijenjati automatski prema temperaturi kondenzacije. Klima se može pokrenuti u hlađenju čak i kada su vanjske temperature do -15°C.

Samodijagnostika

U slučaju neispravnog rada uređaj se automatski isključuje kako bi zaštitio sustav. U međuvremenu će prikazati šifru pogreške za brzo servisiranje.

Anti-cold funkcija

Ne dozvoljava rad ventilatora ukoliko temperatura na isparivaču nije dovoljno visoka kako bi se spriječilo istrujavanje hladnog zraka u režimu grijanja.

Swing

Distribuira hladan / topao zrak na maksimalnu površinu automatskim pomicanjem horizontalne klapne.

Timer

Timer se može podesiti da pokrene i zaustavi klima uređaj u bilo kojem trenutku unutar 24 sata.

Automatski start

Ako za vrijeme rada nestane struje, uređaj će se ugasiti. Nakon povratka struje automatski se vraćaju postavke spremljene u memoriji uređaja.

Želite postati ovlašteni...

KOREL distributer?

 


Info email:

info@frigo-kor.hr


Besplatni info telefon:

0800 44 44 44

2016. Sva prava pridržana. Korel d.o.o.