Funkcije u KOREL klima uređajima

 

Ionizator

Vodopadi, šume i ostala mjesta gdje postoji dovoljna količina aniona pružaju osjećaj svježine. Prednost ionizatora u Korel klima uređaju je mogućnost stvaranja takvog osvježavajućeg zraka u vašem domu. Anioni stimuliraju cirkulaciju, poboljšavaju funkciju pluća i sprečavaju bolesti pluća poput astme.

Samočišćenje (I Clean)

Pritiskom na tipku „CLEAN“ na daljinskom upravljaču automatski započinje čišćenje isparivača unutarnje jedinice. Tom funkcijom se sprječava pojava i širenje bakterija u unutarnjoj jedinici.

Srebrni ion filter

Srebrni ion filter uništava bakterije ili ublažava njihovo djelovanje jer prodire u stijenku stanice bakterije.

Bio filter

Sastoji se od bioloških enzima i eko filtera. Eko filter zadržava vrlo male čestice prašine, bakterija i mikroorganizama koji se nalaze u zraku dok biološki enzim eliminira bakterije otapajući stanice te na taj način rješavaju problem onečišćenja zraka. Bio filter ubija 95% bakterija, a oko 99% čestica prašine ostaje u njemu zarobljeno, te je vrlo učinkovit način sterilizacije.

Karbonski filter

Eliminira neugodne mirise i nikotinski dim, hvata sitnije čestice prašine, te sprečava alergije.

Super gusti filter

U usporedbi s običnim filtrom za prašinu, u borbi protiv prašine filter velike gustoće može povećati učinak za više od 50%, a to može očistiti prašinu, pelud i sl. i do 80%.

Anti-fungus funkcija

Korištenjem ove funkcije nakon hlađenja i odvlaživanja sprječava se stvaranje i razmnožavanje gljivica i bakterija, te se zadržava zdrav i ugodan okoliš.

Želite postati ovlašteni...

KOREL distributer?

 


Info email:

info@frigo-kor.hr


Besplatni info telefon:

0800 44 44 44

2016. Sva prava pridržana. Korel d.o.o.